Subalternii penalului Dan Barna fac pe lupii moraliști, la Timișoara

Subalternii penalului Dan Barna fac pe lupii moraliști, la Timișoara

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Candidatul USR-Plus la Primăria Timișoara, Dominic Fritz l-a atacat vineri pe pagina sa de Facebook pe Victor Ponta. Reprezentanții Pro România Timiș, i-au readus aminte lui Fritz că tocmai Dan Barna, șeful său de partid, a fost subiectul unor cercetări penale.

Cu câteva zile după ce Ponta a fost declarat hoț de proprietate intelectuală de instanța supremă, apare primul banner cu el în Timișoara. Cică să alegem partidul lui ”pentru o țară sănătoasă”. Ce ipocrizie. Numai sănătoși nu ne facem cu el. Ce bine că Timișoara nu înghite post-comuniștii vopsiți. Știe să distingă clar între alb și negru.
PS.: Ce are de-a face faptul că Victor Ponta și-a plagiat doctoratul cu creșterea îngrijorătoare a cazurilor de Covid-19 în România?“, a scris Fritz pe pagina sa de Facebook.

Pro România Timiș îi recomandă lui Fritz să evite subiectele naționale pentru că îl depășesc.

În pierdere totală de viteză electorală, disperat că stagnează în sondajele care îl plasează pe poziţia a treia în cursa pentru Primăria Timișoara, Dominic Fritz îl atacă pe Victor Ponta. Greu de înţeles! Îi reamintim domnului Fritz că şeful său de partid, Dan Barna, a fost subiectul unor cercetări penale privind diverse manevre cu banul public, sifonat prin firme de casă. Afacerile lui Dan Barna, șeful de partid al lui Dominic Fritz, au fost cu “post-comuniști vopsiți”. Asta apropo de ipocrizie! Asadar, ii recomandăm candidatului USR pentru Primăria Timişoarei să evite teme politice naţionale, pentru că îl depăşesc. Mai mult, să lase lozincile pentru că, dincolo de serialele tv care îi hrănesc imaginația, timișorenii știu să distingă realitatea și culorile, nu văd viața doar in alb sau negru și, mai presus de orice, nu sunt daltoniști. Spor la treabă, Dominic!“, a transmis Pro România Timiș.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *