Studiul de prefezabilitate pentru noul stadion al Timișoarei, finalizat

Studiul de prefezabilitate pentru noul stadion al Timișoarei, finalizat

- in Actualitate, Locale, Sport, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu anunță că a fost făcut încă un pas important în vederea realizării noului stadion al Timișoarei, care va avea 30.000 de locuri. Astfel, astăzi, prin intermediul paginii sale de Facebook, primarul Timișoarei a informat că cei de la Compania Națională de Investiții au finalizat studiul de prefezabilitate.

A fost finalizat studiul de prefezabilitate privind noul stadion de 30.000 de locuri al Timișoarei, ce va lua locul actualului Dan Păltinișanu. Obiectivul este, până la finalizarea sa, în jurisdicția Companiei Naționale de Investiții, urmând ca la finalizare să fie predat “la cheie”, a transmis primarul Nicolae Robu.

Noul stadion al Timișoarei va fi realizat cu bani de la Guvern în locul vechii arene Dan Păltinișanu, care urmează a fi demolată.

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra îi reamintește lui Robu că noul stadion este inițiativa instituției pe care o conduce și nu a Ptimăriei.

Noul stadion din Timișoara e inițiativa Consiliului Județean și mergem înainte cu ea! Îi mulțumim însă primarului Nicolae Robu că promovează proiectele CJ Timiș. Suntem gata să-i acordăm titlul de membru onorific în echipa noastră de susținători. Iată și o altă sugestie pentru domnul Robu, dacă tot vrea să ajute: să insiste pe lângă premierul Ludovic Orban să adopte cele două hotărâri de guvern necesare pentru demolarea stadionului vechi și finanțarea celui nou. Ca să nu rămână doar simple vorbe angajamentele PNL pentru acest obiectiv”, a scris președintele CJT, Călin Dobra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *