Studenţii de la Universitatea Politehnica din Timişoara au început noul an universitar. Ce au anunţat reprezentanţii UPT

Studenţii de la Universitatea Politehnica din Timişoara au început noul an universitar. Ce au anunţat reprezentanţii UPT

- in Educatie, Locale
0

La Universitatea Politehnica din Timişoara cursurile au început în acestă săptămână. Peste 4.000 de studenţi au participat la festivitățile de deschidere oficiate în cele zece facultăți ale Universității Politehnica. Ca în fiecare an, la manifestări au participat reprezentanţi ai conducerii universității, decanii facultăților, oficialități locale, dar și colaboratori din mediul economic.

Fiecare dintre ceremoniile organizate a debutat cu noul Imn al Universității Politehnica. „Pentru noi este începtul unui nou an universitar, pentru dumneavoastră – startul într-o perioadă a vieții de care vă veți aminti cu drag mulți ani de acum înainte. Politehnica nu înseamnă doar o desfășurare extraordinară de forțe, clădiri și laboratoare de nivel european, Politehnica înseamnă un spirit, așa cum a fost definit de cel care a întemeiat Politehnica. Acest spirit trebuie să-l duceți dumneavoastră mai departe”, le-a transmis studenţilor rectorul Universităţii Politehnica, Viorel Şerban.

Seria ceremoniilor a fost deschisă de Facultatea de Automatică și Calculatorare unde a avut loc și premierea laureaţilor tradiţionalului concurs de programare „Alexandru Rogojan” . De asemenea, la Facultatea de Electronică și Telecomunicații, la Facultatea de Mecanică și la Facultatea de Construcții, studenții cu rezultate deosebite în anul precedent, au primit premii substanțiale în bani și obiecte, din partea unor parteneri economici de tradiție. „Începând cu anul universitar 2015-2016, festivitatea de deschidere va cunoaște noi dimensiuni, întrucât Politehnica Timișoara își propune să organizeze o singură manifestare pentru studenții de la toate specializările. Așadar întâlnirea va avea loc la noua Sală Polivalentă de lângă Baza Sportivă 2 a Politehnicii”, transmit reprezentanţii UPT. Sala Polivalentă este în construcţie şi ar urma să fie finalizată până anul viitor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *