Studenţii au luat cu asalt campusul universitar din Timişoara, care este în plin ŞANTIER. Câte locuri sunt în cămine

Studenţii au luat cu asalt campusul universitar din Timişoara, care este în plin ŞANTIER. Câte locuri sunt în cămine

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0
complexul studentesc

Cu doar câteva zile înainte de debutul noului an academic, la Universitatea de Vest şi la Universitatea Politehnica din Timişoara s-a dat şi startul cazărilor în căminele acestor instituţii din Complexul Studenţesc. Astfel, încă de la primele ore ale dimineţii, mii de studenţi, însoţiţi de părinţi, au aşteptat în faţa căminelor pentru a se putea caza.

Ca de obicei, nu au lipsit cozile infernale, nervi întinşi la maxim, plus că studenţii au avut parte şi de zgomotele neplăcute produse de utilajele care asfaltează aleile din campus chiar în aceste zile. Amenajările sunt efectuate de Primăria Timişoara, la ordinul lui Nicolae Robu.
complexul studentesc

Cele patru universităţi de stat din Timişoara pun la dispoziţia studenţilor aproximativ 13.000 de locuri în cămine. Universitatea de Vest din Timişoara poate asigura doar 65 % din numărul de cereri, la început de an universitar.

Taxele pe care studenţii trebuie să plătească dacă stau în cămin sunt între 75 lei, la Universitatea de Vest, şi 90 dolari, la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *