Studenți de la Medicină și Drept traficanți de droguri. Percheziții în Timișoara și în alte 28 de județe

Studenți de la Medicină și Drept traficanți de droguri. Percheziții în Timișoara și în alte 28 de județe

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Miercuri 16 mai, dimineaţă, poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT execută 238 de percheziţii în Timișoara şi în alte 28 de judeţe, inclusiv în capitala României, în cadrul a cincisprezece dosare penale de criminalitate organizată.

Potrivit Poliţiei Române, sunt puse în executare 238 de mandate de percheziţie în Bucureşti şi în 28 de judeţe – Botoşani, Suceava, Iaşi, Neamţ, Vaslui, Galaţi, Brăila, Vrancea, Covasna, Braşov, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Ilfov, Teleorman, Dolj, Gorj, Caraş, Hunedoara, Timiş, Bihor, Satu Mare, Sălaj, Cluj şi Bistriţa-Năsăud, urmând să fie audiate peste 290 de persoane.

La operaţiuni participă peste 600 de poliţişti din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, inspectoratelor de poliţie judeţene şi luptători ai structurilor de intervenţii şi acţiuni speciale ale Poliţiei Române, precum şi jandarmi, poliţişti din cadrul I.G.P.F. şi specialişti ai D.G.A..

Conform unor surse judiciare, 47 de percheziţii au loc la Timişoara, majoritatea în Complexul Studenţesc, într-un dosar de trafic de droguri în care sunt vizaţi mai mulţi studenţi de la Facultăţile de Medicină şi Drept.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *