Străzile din centrul Timișoarei pe care se aplică tariful progresiv

Străzile din centrul Timișoarei pe care se aplică tariful progresiv

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Conducerea Primăriei Timișoara vrea ca în zona centrală a orașului să se parcheze doar pentru puțin timp, și nu pe parcursul unei zile întregi. Astfel, au fost eliminate abonamentele pentru zona verde, care cuprinde cartierul Cetate, iar pe unele străzi din centru se va aplica un tarif progresiv.

O parte din locurile de parcare din Zona Verde vor avea tarif progresiv. Prima oră va costa 4 lei, a doua 5 lei, a treia 6 lei și de la a patra oră încolo 7 lei. Pe aceste străzi și piețe, taxarea se va putea face doar pe tarif orar, nu și prin abonament. Astfel, persoanele vor parca pe termen scurt, își vor rezolva problemele punctuale și apoi vor elibera locul pentru următorul cetățean. Ca urmare, în aceste zone vom avea mai puține autovehicule parcate pentru întreaga zi și implicit va fi mai ușor de găsit un loc de parcare liber”, a informat Timpark.

Iată care sunt străzile și piețele pe care se va aplica tariful progresiv: Piața Huniade, str. Nikolaus Lenau, str. Ion C. Brătianu, str. Carol Telbisz, B-dul Republicii, str. Proclamația de la Timișoara și Piața Sfântul Gheorghe.

Puteți, de asemenea, să consultați panourile Timpark în momentul în care parcați, pentru a fi siguri dacă veți avea nevoie să achitați parcarea pe un tarif progresiv”, au detaliat reprezentanții Timpark.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *