Stranie coincidență. Fritz a trimis Horticultura în Parcul Rozelor să blocheze acțiunea unui fost deputat

Stranie coincidență. Fritz a trimis Horticultura în Parcul Rozelor să blocheze acțiunea unui fost deputat

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Coincidență sau nu, dar exact în ziua în care timișorenii s-au mobilizat pentru a curăța Parcul Rozelor de buruieni și ambrozie, muncitorii de la Horticultura SA au fost prezenți în parc. Dominic Fritz dovedește încă odată că “își face treaba” ca primar al orașului după ce a aflat de pe Facebook despre halul în care arată Parcul Rozelor, aflat foarte aproape de instituția pe care se face că o conduce.

Ce coincidență, fix în ziua în care am mobilizat timișorenii să salvăm Parcul Rozelor, reprezentanții Horticola săpau parcul și udau plantele de zor! Cu toate că primăria află ultima despre ce se întâmplă în oraș, mă bucur că am reușit să trag un semnal de alarmă și să fie luate măsuri pentru a salva acest simbol al orașului! Dacă așa funcționează lucrurile sub administrația Fritz, acțiunile noastre vor continua. Vom identifica alte zone din oraș lăsate în paragină și le vom promova în speranța că vor fi curățate”, a scris pe pagina sa de Facebook, Marian Cucșa.

Forstul deputat, Marian Cucșa a invitat timișorenii încă de acum două zile la o acțiune de salvare a Parcului Rozelor de buruieni și ambrozie.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *