Strada Edgar Quinet va intra în sfârşit în reabilitare

Strada Edgar Quinet va intra în sfârşit în reabilitare

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Strada Edgar Quinet va intra în sfârşit în reabilitare. Conform primarului Nicolae Robu, procedura de licitaţie este în derulare, iar lucrările ar putea începe în această toamnă.

O stradă de pământ dintr-un cartier de vile ar putea intra în reabilitare chiar în această toamnă. “Este în derulare în sfârşit procedura de achiziţie publică a firmei care să execute lucrarea de amenjare pe strada Edgar Quinet. Atâtea mesaje am primit de la cetăţeni pentru această stradă, încât sunt convins că vom face o mare bucurie oamenilor din zonă că a ajuns la rând şi această stradă. Ea nu a fost lasată la urmă, dar au fost o grămadă de complicaţii şi abia acum am putut să dăm drumul lucrărilor. Licitaţia nu ştiu când se va finaliza, dar sunt premise să începe chiar în această toamnă”, a spus vineri, primarul Nicolae Robu.

Confrom primarului Robu, strada are 430 de metri, lucrările includ asfaltare carosabil, amenajarea trotuarelor şi extinderea reţelei de canalizare pe o lungime de 240 de metri. Valoarea lucrări este de 760.000 de lei, fară TVA, de la bugetul local.

Sursa foto: timisoreni.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *