STPT organizeaza cursuri gratuite pentru soferi de troleibuz si vatmani. In plus cursantii incaseaza bani si bonuri de masa ca sa fie scoliti

STPT organizeaza cursuri gratuite pentru soferi de troleibuz si vatmani. In plus cursantii incaseaza bani si bonuri de masa ca sa fie scoliti

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Societatea de Transport Public Timișoara caută soferi de troleibuz și vatmani. Cei care vor să se angajeze în cadrul societății din Timișoara, dar nu au permisul de conducere pentru aceste categorii, STPT le vine în ajutor.

Societatea de Transport Public Timișoara anunță că organizează cursuri pentru obținerea permisului de conducere pentru categde oria troleibuz sau tramvai.

Cursul este gratuit pentru cei care se angajează în cadrul Societății de Transport Public Timișoara în vederea obținerii permisului de conducere, iar după terminarea cursului vor lucra în meseria de conducător de tramvai sau troleibuz. Cursanții vor fi angajați în cadrul Societății ca muncitori necalificați, pe durata cursului”, transmit reprezentanții STPT.

Cei care nu vor să se angajeze în cadrul societății de transport, dar vor să urmeze cursul trebuie să suporte cheltuielile de școlarizare, de 4641 lei pentru ambele categorii. Pentru a obține permisul de vatman suma este de 2380 lei, iar pentru conducător de troleibuz 2261 lei.

Cei care doresc să se înscrie la cursul pentru obținerea permisului de conducere pentru categoria troleibuz sau tramvai trebuie să fie apți din punct de vedere medical; apți din punct de vedere psihologic, că au vârsta minimă de 24 ani fără trei luni și să nu fi fost condamnat definitiv pentru infracțiunile prevăzute la art.24 alin.(6) din O.U.G. 195/2002 cu excepția cazurilor când a intervenit una din situațiile prevăzute la art.116 alin (1).

Cursanţii vor avea un venit de 2.000 lei/brut şi tichete de masă, pe durata formării profesionale.

Informații și relații suplimentare legate de organizarea si desfășurarea cursului se pot obține la școala de formare profesională sau la numărul de telefon 0799 301 486.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *