SRI Timiș în cautare de tineri pentru posturi de ofițeri operativi

SRI Timiș în cautare de tineri pentru posturi de ofițeri operativi

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

Serviciul Român de Informații (SRI) Timiș caută candidați în vederea pregătirii acestora în cadrul programelor de învățământ superior ale Academiei Naționale de Informații Mihai Viteazul și Academiei Tehnice Militare. La Academia Națională de Informații tinerii sunt pregătiți pentru a deveni ofițeri operativi, ofițeri analiști și experți în domeniul informațiilor de securitate.

Oferta educațională include: 1. Programe de studii universitare de licență, la Facultatea de Informații, forma de învățământ –zi, cu durata de 3 ani. Specializările sunt: psihologie –informații; studii de securitate și informații. Candidații (elevi și eleve) trebuie să fie în ultimul an de studii sau să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat. 2. Programe de master profesional destinat formării viitorilor ofițeri de informații operativi și ofițeri analiști, în specializările inteligence și securitate națională și analiză de inteligence. Candidații trebuie să fie absolvenți sau studenți în ultimul an al ciclului I de studii universitare. Pe întreaga desfășurare a programelor de master cursanții vor avea statut de angajați SRI, cu toate drepturile și obligațiilor prevăzute de lege. La Academia Tehnică Militară, tinerii sunt pregătiți profesional pentru a deveni ofițeri ingineri, experți în gestionarea sistemelor tehnice integrate, pentru nevoile în domeniu ale structurilor de apărare, ordine publică și securitate națională.

Oferta educațională pentru locurile alocate SRI include programe de studii universitare de licență, forma de învățământ –zi, cu durata de 4 ani (2015 -2019), în specializările calculatoare și sisteme informatice pentru apărare și securitate națională, transmisiuni, echipamente și sisteme electronice militare. Candidații –elevi și eleve – trebuie să fie în ultimul an de studii sau absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat. Detalii la: tel: 0256.305.920; www.sri.ro, Calea Sever Bocu nr. 47 Timișoara. Termenul limită de înscriere este 28 februarie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *