Sprijin neașteptat pentru spitalul de campanie de pe Stadionul CFR

Sprijin neașteptat pentru spitalul de campanie de pe Stadionul CFR

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

După ce i-a dotat pe toți ceteatenii comunei cu măști de protecție, primarul de Șag, Alin Roșu da o mână nesperată de ajutor și spitalului de campanie de pe Stadionul CFR. La solicitările primariei de a contribui pentru combaterea Covid-19 a răspuns “prezent” și administratorul unei firme. Omul va dona 2 tone de motorină pentru spitalul de campanie de la Timișoara.

“Ne-am unit forțele pentru că, mai mult ca oricând, personalul medical și sistemul sanitar au nevoie de noi toți. Solidaritatea și responsabilitatea sunt cruciale în aceste momente. Comunitatea timiseana este importanta pentru noi toti. Nici un sistem medical nu poate fi pregătit pentru un flux mare de pacienți. Dar dacă nu facem nimic, ci doar ne uităm cu panică la boala care se apropie de noi, nu rezolvam nimic. Un SPITAL MODULAR pentru a crește capacitatea de tratare a pacienților cu COVID-19, este binevenit in acest context. Dupa ce in prima etapa, datorita unor societati private si unor voluntari cu suflet, am reusit, alaturi de autoritatea locala sa tinem departe de Sag, problemele pandemiei, astazi, un alt sufletist a raspuns ‘Prezent!’ solicitarilor noastre de a contribui la efortul comun de lupta impotriva Covid-19. Este vorba de Bunceanu Alex, administratorul firmei SC ARTOIL SRL, care a tinut sa contribuie! Ii multumesc pe aceasta cale, pentru sponsorizarea facuta catre Spitalul Militar Modular, amenajat la Stadionul CFR din Timisoara! Este vorba de o cisterna de 2 tone de motorina ce vor alimenta generatoarele acestui Spital. Am discutat la fata locului cu domnul Sorin Homeag-Director General al Spitalului Militar Timisoara si cu domnul Cirstea Adrian- Director administrativ al Spitalului Militar Timisoara, despre problemele cu care se confrunta in aceste clipe. Si ne bucuram ca am putut sa punem si noi umarul, alaturi de eforturile domniilor lor si ale colegilor dumnealor, care sunt in prima linie. Si carora le multumim pentru asta”, a scris pe pagina sa de Facebook, primarul de Șag, Flavius Roșu.

“Nu pot sta deoparte in aceasta perioada grea pentru toti. Impreuna, solidari si uniti putem infrange acest virus care ne-a schimbat modul de viata tuturor. Orice ajutor e binevenit si sper ca toata comunitatea sa contribuie, dupa posibilitati, pentru a castiga aceasta lupta”, a apus și Alex Bunceanu, omul ce a donat 2 tone de motorină

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *