Sprijin de la Sânandrei pentru medicii de la Spitalul “Victor Babeș” din Timișoara

Sprijin de la Sânandrei pentru medicii de la Spitalul “Victor Babeș” din Timișoara

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Solidaritate din toate colțurile județului pentru personalul medical de la spitalul “Victor Babeș” din Timișoara. Dacă restaurantele si pizzeriile din Timișoara s-au grăbit să trimită mâncare gratis medicilor timisoreni aflați în prima linie în lupta cu coronavirusul, un sprijin neașteptat a venit tocmai de la Sânandrei.

Restaurantul Biarena, din comuna situată la câțiva kilometri de Timișoara, a adus un zâmbet pe fața medicilor timisoreni. Trei zile la rând patronul Liviu Gherman a livrat mâncare gratis la Victor Babeș. În prima zi pizza, apoi o suta de meniuri, iar azi, joi 26 februarie, platouri cu pomana porcului.

“Noi suntem în linia întâi pentru voi ! Voi stați acasă pentru noi ! Mulțumim Biarena Sânandrei și domnului Liviu Gherman pentru susținerea Spitalului Dr. Victor Babeș Timișoara !!!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Mircea Albu, asistentul coordonator de la Compartimentul Terapie Intensiva Boli Infecțioase de la Spitalul “Victor Babeș”.

Restaurantul Biarena a fost alături si de seniorii din Sânandrei si localități le învecinate. Miercuri acestia au oferit gratis 300 de meniuri și 90 de pizza celor mai nevoiași dintre batrani.