Sport extrem la Timișoara: aruncarea givecelor de flori în Bega

Sport extrem la Timișoara: aruncarea givecelor de flori în Bega

- in Locale, Social
0

Un timişorean nu a avut ce face noaptea trecută şi s-a pus să arunce cu un ghiveci de flori de pe Podul Michelangelo. Este cel de-al cincelea caz de acest gen, doar în ultima perioadă

În noaptea de duminică spre luni, poliţisti locali care patrulează în zona Podului Michelangelo, au depistat un bărbat care a aruncat de pe pod o jardinieră dintre cele amplasate pe balustradă. “Imediat s-a trecut la legitimarea acestuia, stabilindu-se că se numește C. Neculai, are 42 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Cel în cauză a fost predat pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 1 sub aspectul infracțiunii de distrugere”, spun reprezenatnţii Poliţiei Locale Timişoara. Până acum alte patru persoane care au aruncat peste pod jardinierele cu flori sau au smuls florile au fost depistate pe polițiștii locali.

Reprezenatnţii Poliţiei Locale fac apel către timişoreni să dea dovada de simț civic și să țină cont de măsurile de înfrumusețare a orașului, pentru că astfel de gesturi atrăg după sine sancțiuni drastice.