Spitalul Judeţean Timişoara nu are de unde să angajeze femei de serviciu şi infirmiere. Care este motivul

Spitalul Judeţean Timişoara nu are de unde să angajeze femei de serviciu şi infirmiere. Care este motivul

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Cel mai mare spital din vestul ţării poate, în sfârşit, să angajeze oameni pe posturile libere, însă conducerea unităţii medicale se confruntă cu o nouă problemă: nu are de unde să angajeze femei de serviciu şi infirmiere pentru clinicile din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara. De vină sunt, cel mai probabil, salariile mici.

Nu mai puţin de 100 de posturi au fost scoase la concurs în această vară, peste 50 dintre acestea de infirmiere şi îngrijitoare curăţenie. Din păcate, reprezentanţii Spitalului Judeţean Timişoara se plâng că nu se găsesc doritori care să lucreze pe aceste posturi.

“Avem mari probleme la infirmiere şi la femei de serviciu, unde am scos peste 50 de posturi şi nu se prezintă nimeni la concurs. Degeaba avem posturi că nu vine nimeni să promoveze concursul, nu se înscrie nimeni. De asemenea, la liftier le trebuie nu ştiu ce certificat de liftier şi nu vin să se înscrie pentru că nu au acest certificat. Degeaba avem posturi libere, pentru că nu există persoane doritoare să le ocupe, aici este nenorocirea cea mai mare”, a afirmat Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara.

Astăzi a fost ultima zi în care cei interesaţi au putut să-şi depună dosarul de înscriere, urmând ca în perioada următoare să aibă loc probele scrise şi interviul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *