Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes”, sprijin de peste trei milioane de euro de la Primaria Timisoara pentru tratarea celor cu coronavirus

Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes”, sprijin de peste trei milioane de euro de la Primaria Timisoara pentru tratarea celor cu coronavirus

- in Administratie, Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0
spitalul victor babes

Primăria Timișoara a alocat de urgență o nouă sumă importantă de bani cu scopul de a sprijini Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș”, în care sunt tratați toți bolnavii de coronavirus din vestul țării.

Vineri, 27 martie, în ședința online a Consiliului Local Timișoara, aleșii au votat alocarea, suplimentar, a 13 milioane de lei pentru unitatea medicală. “13 milioane merg pe suplimentarea echipamentelor de menținere a vieții și terapie intensivă – paturi ATI, unitate mobilă de terapie intensivă, ventilatoare invazive, șamd. la Spitalul Victor Babeș, pentru că trebuie să fim pregătiți”, a precizat Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei.

De asemenea, câte 1,5 milioane de lei vor merge către Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” și către Spitalul Municipal Timișoara pentru achiziționarea de echipamente de protecție, testare și materiale care să permită tratamentul celor infectați cu coronavirus.

Nu e nici prima alocare (în această lună doar, alte 5 milioane au mers către Victor Babeș) și din păcate, nici ultima. La sfârșit, va fi bine, cu condiția ca fiecare să ne purtăm luptele noastre până la capăt”, a adăugat Dan Diaconu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *