Speranța pentru oamenii în vârstă și fără familie se construiește la Giroc prin Maria Grapini

Speranța pentru oamenii în vârstă și fără familie se construiește la Giroc prin Maria Grapini

- in Locale, Social, Stiri
0

Eurodeputata Maria Grapini a făcut o nouă vizită, în 22 mai, pe șantierul de construcție a căminului pentru persoane în vârstă, în comuna Giroc din județul Timiș, pentru a constata stadiul lucrărilor.

Cu acest prilej, Grapini a explicat: ”Mi-am asumat un proiect greu dar, cu oameni care înțeleg solidaritatea și cu ajutorul lui Dumnezeu sper să-l duc la bun sfârșit. Fundația “Speranța pentru Voi” va fi administratorul căminului pe care îl construim. Așa cum am mai declarat, am reușit să pornim proiectul cu banii colectați de la timișenii participanți la Balul Speranței – acțiune caritabilă organizată de AFAR (Asociația Femeilor Antreprenor din România). Avem încă nevoie de fonduri și apelăm la cei care pot ajută acest proiect social! Doamne ajută!

De asemenea, Grapini a ținut să mulțumească și presei.

Vreau să mulțumesc presei care a prezentat proiectul social pe care l-am început la Giroc – Timiș, un cămin pentru persoane în vârstă și fără ajutor! Solidaritatea poate rezolva multe probleme! Mulțumesc tuturor celor care au donat pentru acest proiect!

Cei care vor să sprijine acest important proiect, iată ce trebuie să facă.

Grapini a mai spus: “Spațiul de aici este minunat pentru că ne aflăm alături de o mănăstire. Din păcate, în România, avem încă mare nevoie de locuri pentru oamenii care ajung în faza în care nu mai au o familie.Șantierul căminului dedicat vârstnicilor a fost început cu ajutorul banilor strânși la Balul Speranței. Noi, în România, avem nevoie de multe astfel de locuri pentru oamenii care ajung să nu mai aibă o familie. Pentru mine este un proiect de suflet pe care doresc să îl duc la bun sfârșit și care are două părți: un pavilion de dormit și celelalte secțiuni, cea de mese, cea de recreere și de gimnastică.  Bineînțeles, ca la orice proiect de această magnitudine, mai este nevoie de fonduri așa că vă punem la dispoziție contul Asociației Bunei Speranțe:
IBAN:RO07PIVB3701729417001000 deschis la First Bank, sucursala Mărăști, Timișoara. “.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *