Spectacol pe cerul Timisoarei! Ultimele pregatiri pentru cel mai mare show aviatic din vestul tarii

Spectacol pe cerul Timisoarei! Ultimele pregatiri pentru cel mai mare show aviatic din vestul tarii

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Va fi spectacol pe cer la Timișoara. Au mai rămas doar cinci zile până la cel mai mare show aviatic din vestul țării. Iubitorii aviației sunt așteptați la Aeroportul Timișoara să admire măiestria piloților la Timișoara Air Show 2019.

A șasea ediție consecutivă a spectacolelor aeriene organizate de Aeroportul Timișoara va aduce pe cer  evoluțiile piloților din cadrul Forțelor Aeriene Române care vor fi prezenți cu escadrila de elicoptere şi cu o formațiune de aeronave F16. Aeroclubul României va evolua cu formația Hawks of Romania – Șoimii României, condusă de George Rotaru, cu parașutiștii Blue Wings şi cu formația de zbor cu avioane ultra ușoare The Pelicans. Iacării Acrobați vor decola alături de pilotul lituanian Jurgis Kairys și vor uimi spectatorii cu elemente de acrobație aeriană și efecte pirotehnice.

Seara se va încheia cu un concert susținut de DJ Project.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 15 iunie, de la ora 19.

Intrarea este gratuită, atât la spectacolul aerian, cât și la concert. Accesul spectatorilor va fi permis începând cu ora 17.00 și vor fi asigurate locuri de parcare în apropierea evenimentului.

Toate informațiile sunt disponibile și pe site-ul oficial al aeroportului, www.aerotim.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *