Spectacol pe cerul Timisoarei! Cel mai mare show aviatic din vestul tarii, gata de start

Spectacol pe cerul Timisoarei! Cel mai mare show aviatic din vestul tarii, gata de start

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Va fi spectacol pe cer la Timișoara. A mai rămas doar o zi până la cel mai mare show aviatic din vestul țării. Iubitorii aviației sunt așteptați la Aeroportul Timișoara să admire măiestria piloților la Timișoara Air Show 2019.

A șasea ediție consecutivă a spectacolelor aeriene organizate de Aeroportul Timișoara va aduce pe cer  evoluțiile piloților din cadrul Forțelor Aeriene Române care vor fi prezenți cu escadrila de elicoptere şi cu o formațiune de aeronave F16. Aeroclubul României va evolua cu formația Hawks of Romania – Șoimii României, condusă de George Rotaru, cu parașutiștii Blue Wings şi cu formația de zbor cu avioane ultra ușoare The Pelicans. Iacării Acrobați vor decola alături de pilotul lituanian Jurgis Kairys și vor uimi spectatorii cu elemente de acrobație aeriană și efecte pirotehnice.

”Din experiența anilor trecuți, am ales ca și ediția din 2019 să o organizăm pe timp de seară, temperatura fiind mai suportabilă decât pe timpul zilei și astfel spectatorii vor putea să se bucure din plin de spectacolul aviatic și de efectele pirotehnice de la final. Pentru a facilita accesul, în acest an, administrația aeroportuară a dublat numărul locurilor de parcare, astfel încât cei care doresc să vizioneze mitingul aerian să poată ajunge în timp util.”, a declarat directorul general al aeroportului, Daniel Idolu.

Seara se va încheia cu un concert susținut de DJ Project.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 15 iunie, de la ora 19.

Traficul aerian se va desfăşura conform orarului obişnuit, însă pasagerii sunt rugaţi să ia în calcul faptul că pe traseul până la aeroport vor fi amplasate mai multe filtre ale Poliţiei pentru dirijarea traficului, astfel încât să își aloce suficient timp pentru a ajunge la ora potrivită pentru formalităţile de îmbarcare.

Intrarea este gratuită, atât la spectacolul aerian, cât și la concert. Accesul spectatorilor va fi permis începând cu ora 17.00 și vor fi asigurate locuri de parcare în apropierea evenimentului.

Toate informațiile sunt disponibile și pe site-ul oficial al aeroportului, www.aerotim.ro.