Spectacol pe cer. Timișoara Air Show 2019

Spectacol pe cer. Timișoara Air Show 2019

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

A fost un spectacol pe cerul Timișoarei sâmbătă seara. Aproximativ 15.000 de timișoreni au urmărit pe Aeroportul Internațional cel mai mare show aviatic din vestul țării – Timișoara Air Show 2019.

A șasea ediție a Timișoara Air Show a adus în fața publicului evoluțiile piloților din cadrul Forțelor Aeriene Române care au fost prezenți cu escadrila de elicoptere şi cu o formațiune de aeronave F16. Aeroclubul României a evoluat cu formația Hawks of Romania – Șoimii României, condusă de George Rotaru, cu parașutiștii Blue Wings şi cu formația de zbor cu avioane ultra ușoare The Pelicans. Iacării Acrobați au decolat alături de pilotul lituanian Jurgis Kairys și au uimit spectatorii cu elemente de acrobație aeriană și efecte pirotehnice.

”În fiecare an spunem că mitingul aviatic a fost cel mai complex miting aerian organizat de aeroportul Timișoara. Asta credem și spunem și anul acesta. Astfel, ne dăm seama că, de fapt, de la an la an îmbunătățim programul, organizarea și în fond desfășurarea evenimentului. Dovadă stă și numărul tot mai mare al participanților. Cea de-a șasea ediție a Timișoara Air Show a fost din nou un succes. Mai putem spune că, după o perioadă ploioasă, aseară am avut parte de o vreme foarte bună. Mulțumim tuturor spectatorilor pasionați de aviație, care au venit într-un număr atât de mare, partenerilor, piloților și tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment.”, a spus directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Seara s-a încheiat cu un concert susținut de DJ Project.

Timișoara Air Show 2019, organizat de Aeroportul Timișoara, a avut sprijinul Consiliului Județean Timiș, Asociației Patronale a Aeroporturilor din România, Primăriei Ghiroda, Ministerului Apărării Naționale și al altor instituții publice și societăți comerciale.