Spațiu financiar pentru studenții și profesorii de la UVT

Spațiu financiar pentru studenții și profesorii de la UVT

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Parteneriatul dintre Universitatea de Vest din Timișoara și Banca Comercială Română continuă să dea rezultate. De această dată, prin implementarea unei noi facilități pentru studenții și cadrele didactice ale UVT. Astfel, BCR a amenajat un spațiu financiar, care poate fi folosit atât pentru operațiuni financiare, cât și pentru relaxare.

Spațiul financiar a fost instalat de Banca Comercială Română, la finele lunii mai, în clădirea principală a Universității de Vest din Timișoara, în cadrul parteneriatului solid dintre cele două instituții.

În acest spațiu, disponibil la parterul clădirii de pe bd. Vasile Pârvan 4, există un APT – ghișeu automat BCR, unde studenții și profesorii pot efectua următoarele operațiuni:

– Depunere numerar în cont titular sau alt cont BCR

– Rambursare rate sau sume aferente cardurilor de credit

– Plată a taxelor de admitere, studiu sau cazare, pentru studenții UVT

– Plată facturi utilități

– Gamă întreagă de alte plăți

Avem un parteneriat puternic cu Banca Comercială Română, fapt dovedit prin numeroasele proiecte în care Universitatea a lucrat împreună cu cei de la BCR. Spațiul amenajat de către partenerii noștri este doar cel mai recent exemplu prin care valorificăm legăturile instituționale cu mediul privat. Aici putem menționa diversele proiecte pe absorbția rapidă a absolvenților în companii și pe desfășurarea unor acțiuni de stimulare a activității de predare/învățare și a performanței. Ne-am propus să implementăm noi servicii pentru comunitate și să aducem marii angajatori mai aproape de studenți”, spune rectorul UVT, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

De asemenea, în spațiul instalat de BCR, studenții și profesorii au posibilitatea relaxării și petrecerii timpului în pauzele dintre cursuri, grație canapelei, fotoliilor și măsuțelor disponibile.

Banca Comercială Română, membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operațiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie și piețe de capital), precum și societățile de profil de pe piața leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuințe.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *