Spărgători de mașini, minori, prinși de polițiștii locali, în zona Dâmbovița. Erau fugiți din centre de plasament

Spărgători de mașini, minori, prinși de polițiștii locali, în zona Dâmbovița. Erau fugiți din centre de plasament

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali aflați în patrulare noaptea trecută, în zona Dâmbovița, au prins un grup de șapte tineri, suspecți de spargerea de mașini. Mai întâi, o patrulă de polițiști locali a fost sesizată de un cetățean, în jurul orei 00.45, că persoane necunoscute i-au spart autoturismul parcat pe strada Dreptatea colț cu Budai Deleanu.

Atunci polițiștii locali au plecat în căutarea autorilor, observând un grup de tineri care, la apariția patrulei, au luat-o la fugă. Pornind în urmărirea lor, polițiștii locali l-au reținut unul dintre ei. Acesta a declarat că se afla împreună cu alți 6 tineri, toți minori, provenind din centrele de plasament din Lugoj și Găvojdia, și că forțau portierele autoturismelor, sustragând bunuri din acestea. Polițiștii locali au continuat verificările în zonă și, trei ore mai târziu, i-au depistat pe Bdul Iuliu Maniu pe alți patru tineri din grup, trei dintre aceștia fiind dați și în urmărire de IPJ Timiș deoarece fugiseră din centrul de plasament. În jurul orei 04.30, polițiștii locali au reușit să mai rețină tot pe Bdul Iuliu Maniu, încă doi tineri din grup, din care unul era, de asemenea, dat în urmărire“, spun reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Șase dintre tinerii reținuți au 16 și 17 ani, unul singur având 18 ani. Aceștia aveau asupra lor diverse bunuri, precum telefoane mobile, tablete, încărcătoare, portofele, șurubelnițe. Tinerii au fost predați polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *