Sotul Simonei Amanar, viceprimar PNL al Timisoarei: “Din punctul meu de vedere, colaborez la Timisoara in continuare cu USR”

Sotul Simonei Amanar, viceprimar PNL al Timisoarei: “Din punctul meu de vedere, colaborez la Timisoara in continuare cu USR”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără Amânar colaborează în continuare cu … USR. Deși s-a văzut foarte clar, încă de la început, că alianța între PNL și USR la Timișoara nu a funcționat niciodată. Soțul Simonei Amânar spune că cei de la USR i-au “împins” pe cei de la PNL de lângă ei. Viceprimarul PNL al Timișoarei mai spune că între timp lucrurile între el și Dominic Fritz s-au mai îmbunătățit… “e mai bine decât a fost. Mă mai consultă, îmi aduce la cunoștință”.

Este bine că Bucureștiul nu ne-a impus la nivel local să facem nicio alianță, cum au făcut ei la București. Eu unul m-am pronunțat public, în interiorul partidului mi-am spus părerea mea, dar într-o democrație minoritatea se supune majorității. Din punctul meu de vedere, colaborez la Timișoara în continuare cu USR. Din păcate, USR a fost cel care ne-a împins de lângă el pentru simplul fapt că am îndrăznit poate uneori la anumite proiecte de CL să atragem atenția (…). Am solicitat ca fiecare proiect de consiliu local să îl facem împreună, dacă este un proiect al alianței. Dacă este făcut de colegii de la USR să ni-l prezinte înainte pentru a ne putea pronunța, dar ei ni-l pun în față în plen. (…). Nu putem vota doar de dragul alianței. Chiar dacă există o discuție contradictorie poate naște un proiect mult mai bun. Nu putem merge la consiliul local și să nu spune niciun cuvânt despre un anumit proiect. Nu mergem ca și Gică contra, noi acum avem independența aceasta pentru că votăm ceea ce ni se pare mai important pentru Timișoara, discutăm proiectele importante, îi sprijinim și în problema Colterm“, a spus Cosmin Tabără.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *