Soțul Simonei Amânar se vede primar la Timișoara. Cum se laudă singur?

Soțul Simonei Amânar se vede primar la Timișoara. Cum se laudă singur?

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Soțul Simonei Amânar se vede primarul Timișoarei, deși șansele sale sunt aproape nule. Deocamdată pentru cursa electorală din 2024 sunt anunțați doar doi candidați, actualul primar, Dominic Fritz și fostul primar, Nicolae Robu, ca independent. Toate sondajele de opinie susțin că de fapt cei doi sunt singurii care contează. Pe fir logic, Cosmin Tabără Amânar ar fi nevoit să se mulțumească cu bronzul.

În urmă cu trei zile, președintele PNL Timiș, Alin Nica anunța, pe Facebook, că primul care s-a înscris “competiția” internă a PNL pentru desemnarea candidatului la funcția de primar al Timișoarei este soțul Simonei Amânar, actual viceprimar al Timișoarei. “Competițiile” în PNL Timiș oricum sunt cu dedicație, așa cum au fost și cele pentru funcția de președinte al PNL Timișoara, “câștigător detașat” este soțul Simonei Amânar. În același timp, liberali cu state vechi susțin că omul nu va reuși să scoată mai mult de 10 procente la viitoarele alegeri.

Joi, 12 ianuarie, soțul Simonei Amânar a susținut o conferință de presă în care și-a prezentat bilanțul celor doi ani de când ocupă funcția de viceprimar al orașului, deși nu face prea mare lucru în conducerea primăriei, în afară de întâlniri, cafele, laude și ascuțit de creioane.

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără Amânar crede că are șanse să câștige primăria.

Da. Pe mine  bazez  și pe ceea ce se întâmplă în momentul de față. Eu cred că Timișoara poate mai mult și pretențiile alegătorului sunt mari. Alegătorul vrea mai mult, vrea o Timișoara mai curată, mai liniștită, mai decentă în care scandalurile să nu mai fie la ordinea zilei, în care factorii decidenți să nu se mai amenințe cu plângeri la DNA. Vi se pare normal? Vă place imaginea Timișoarei? Primarul dă declarații la poliție, DNA descinde în primărie. În momentul de față, imaginea Timișoarei este terfelită. Iar din punctul meu de vedere nu este normal. Timișoara era o mândrie în urmă cu câțiva ani. Pentru mine lucrurile acestea sunt de neacceptat“, a spus Cosmin Tabără Amânar.

Soțul Simonei Amânar a înșirat și o lungă listă cu ce îl recomandă pentru a fi candidat la Primăria Timișoara.

“Eu cred că în momentul de față, pot aduce un plus pentru dezvoltare Timișoare, pot aduce o altă imagine, pentru că am o experiență dobândită atât în activitatea profesională, cât și în calitate de administrator, pentru că sunt un om care poate lucra cu aproape oricine, pentru că am viziune, pentru că am proiecte și pentru că am dovedit că în doi ani cu o mână de oameni am dezvoltat proiecte cât o echipă întreagă. Fără scandaluri, fără suport logistic financiar, fără a poza pentru imagine. Mi s-au limitat atribuțiile și ieșirile, dar cu toate acestea am reușit să fac față și nu m-am plâns niciodată de lucrurile astea”, a mai spus Tabără Amânar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *