Sotul Simonei Amanar (PNL) sare in apararea “razvratitului” USR-ist, Andrei Mester

Sotul Simonei Amanar (PNL) sare in apararea “razvratitului” USR-ist, Andrei Mester

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără Amânar s-a trezit să-i ia apărarea, probabil, viitorului coleg de partid, actual consilier local USR, Andrei Meșter. USR-istul s-a răzvrătit puțin în Consiliul Local din cauza “vrăjelii” pe care tocmai soțul Simonei Amânar i-a dat-o. Acum viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără Amânar comentează pe Facebook sancționarea lui Andrei Meșter de către USR. Tabără Amânar nu a sărit în apărarea colegilor excluși din PNL, dar se bagă în bucătăria internă a USR…

Sancționarea colegului Andrei Meșter în forul intern al USR arată foarte clar modul în care colegii de la USR înțeleg să-și impună politică: într-un mod absolutist! Nu trebuie sa discute cu nimeni, nu trebuie să se consulte cu nimeni, ei dețin adevărul absolut! Nici în forurile lor interne văd că nu este altfel, din păcate!

? Așa pot înțelege mai bine cetățenii de ce există atât de multe discuții în cadrul Consiliului Local, discuții care ar trebui și pot fi evitate. Dar pentru asta e nevoie să știi să conduci, să știi să faci politică constructivă, să știi să-ți consulți colegii. Până la urmă, responsabilitatea noastră este să facem lucruri frumoase pentru Timișoara, să construim și să lăsăm ceva în urmă. Vremea propagandei fără conținut trece….

? Îl felicit pe Andrei Meșter pentru verticalitate și onestitate, pentru tăria de a-și susține punctele de vedere. Andrei chiar este un coleg implicat și cu care am discutat constructiv multe proiecte care nu foloseau nici USR și nici PNL, ci Timișoarei. Din păcate, se confirmă că poziția PNL legată de numirea noului CA de la STPT a fost una corectă și în interesul societății. Am informații că nici ultima numire nu este una care să aducă liniște, dar vom vedea în zilele următoare ce se întâmplă…”, a scris pe pagina sa de Facebook, Cosmin Tabără Amânar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *