Soțul Simonei Amânar nu vrea să facă mai nimic nici în 2022

Soțul Simonei Amânar nu vrea să facă mai nimic nici în 2022

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
S-a dus Nicolae Robu s-au dus și proiectele liberale pentru Timișoara. Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără Amânar este un personaj mai mult de decor în Primăria Timișoara. Soțul marei gimnaste Simona Amânar și-a stabilit obiectivele pentru 2022. Două la număr, nu mai multe… Vicele liberal anunță că vrea “eficientizarea Poliției Locale și apropierea mai evidentă de cetățean” și montarea de camere video în curțile școlilor și a grădinițelor. De asemenea, Cosmin Tabără Amânar spune că va face demersuri pentru deschiderea a trei sau patru secții de Poliție Locală. În rest, liberalul … nu mai are niciun obiectiv pentru anul acesta.
Un obiectiv este eficientizarea Poliției Locale și apropierea mai evidentă de cetățean. Este necesară, în primul rând, stabilizarea activității de poliție locală prin definitivarea postului de director, deoarece este un interimat care durează de foarte multă vreme, peste un an în acest mandat administrativ și alți opt ani anterior.
În paralel, voi face demersuri pentru deschiderea a trei-patru secții de poliție locală în municipiu. S-au identificat și spații disponibile în zona Dacia și în Piața Doina. Un post ar deservi neapărat zona centrală, polițiștii locali având metode de deplasare potrivite pentru străzile pietonale (biciclete, trotinete electrice). Voi solicita din buget și sume pentru dezvoltarea capacității de comunicare a polițiștilor locali.
O altă măsură pe care doresc să o implementăm este montarea de camere video la școli și grădinițe, aceste sisteme urmând să monitorizeze perimetrul curții și să fie conectate la un centru comun. Vom putea vedea cine intră și cine iese din unitățile de învățământ. Chiar dacă investiția pare mai mare la început, pe termen lung e mai eficient, dacă socotim câte persoane ar trebui să facă pază la aceste obiective“, scrie pe pagina sa de Facebook, Cosmin Tabără.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *