Soțul Simonei Amânar luat la împins vagoane de un coleg de partid din cauza Ceasului Floral

Soțul Simonei Amânar luat la împins vagoane de un coleg de partid din cauza Ceasului Floral

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Consilierul local PNL, Simion Moșiu l-a luat la împins vagoane pe colegul său de partid, Cosmin Tabără Amânar. Asta după ce Moșiu a fost nemulțumit de răspunsul tentativei de viceprimar pe care PNL îl are în Primăria Timișoara. Mai exact, consilierul local a întrebat care este stadiul proiectului și când va începe reabilitarea Ceasului Floral.

Nu ar fi prima dată când Simion Moșiu întreabă de Ceasul Floral, dar cam de fiecare dată răspunsul e același. “Am o întrebare la cei doi viceprimari, nu știu la care pentru că pasează mingea de la unul la celălalt. Care este stadiul Ceasului Floral? În ce stadiu este? S-a prelungit autorizația? Finanțare am avut“, a întrebat Moșiu.

Și cum soțul Simonei Amânar, Cosmin Tabără se ocupă de acest proiect…  “Am luat documentația de la Patrimoniu. E la mine în birou. Pregătim“, a răspuns Tabără.

Consilierul local a fost nemulțumit de răspunsul primit de la colegul său de partid și a răbufnit. “Eu am întrebat care este stadiul, nu că este pe birou, pentru că documentația este terminată de un an și ceva și autorizația a fost până în 20 august. Nu dacă e pe birou sau în frigider“, a spus Moșiu.

Vicele PNL a răspuns că proiectul a venit și că îi va da drumul. “Autorizația s-a prelungit automat datorită problemelor cu starea de alertă. Stadiul exact cum am spus, am preluat, chiar astăzi a venit proiectul și îi dăm drumul“, a spus Tabără.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *