Sotul Simonei Amanar duce lipsa de idei si se laudă cu ale altora. Nici Alin Nica nu a avut noroc la vizitat buncare

Sotul Simonei Amanar duce lipsa de idei si se laudă cu ale altora. Nici Alin Nica nu a avut noroc la vizitat buncare

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

După ce că nu face mare lucru în Primăria Timișoara, viceprimarul PNL Cosmin Tabără Amânar se mai laudă și cu “ideile” altora.

Acum câteva zile Tabără se lăuda că a fost cu un pas înaintea lui Raed Arafat în inventarierea adăposturilor din Timișoara și că din 25 februarie a început să vadă starea în care se află buncărele din oraș. Însă surprize, surprize, aflăm că de fapt Cosmin Tabără Amânar s-a luat după șeful de la județ, Alin Nica. Președintele PNL Timiș, Alin Nica a mers cu câteva zile înaintea lui Tabără să vadă un adăpost civil.

Nici Alin Nica nu a avut prea mare succes în vizualizarea unui buncăr. Mai exact, Nica s-a dus să vadă starea în care se află unul dintre adăposturile civile și s-a lovit de o ușă închisă. Cheia se afla la asociația de proprietari, dar nimeni nu știa apartamentul… Așa că Nica va vedea cum arată un buncăr cel mai probabil când se întoarce din “vacanța” de la Dubai.

Cosmin Tabără Amânar a început de la un timp să fugă tare după imagine. El este unul dintre posibilii candidați ai PNL pentru Primăria Timișoara, la viitoarele alegeri. În același timp se vorbește și că Alin Nica ar vrea să fie viitorul primar al Timișoarei. Dar până la alegerile locale din 2024, se zvonește tot mai tare că Cosmin Tabără Amânar ar zbura din funcția de viceprimar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *