Sotul Simonei Amanar a avansat… A semnat un teanc de procese verbale

Sotul Simonei Amanar a avansat… A semnat un teanc de procese verbale

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără Amânar s-a gândit să arate locuitorilor orașului de pe Bega că mai muncește și el ceva… Mai exact, soțul Simonei Amânar a semnat un “teanc” de procese verbale de ridicare a mașinilor abandonate de pe străzile orașului. Și acest moment cu teancul de hârtii trebuia imortalizat și postat pe Facebook. În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Cosmin Tabără Amânar a semnat opt hârtii a contractelor de atribuire a terenurilor gratuite pentru tineri.

Până acum, din câte ne-a prezentat vicele PNL munca lui constă mai mult în semnat hârtii și cam atât.

Peste 1660 de procese-verbale au fost date, în acest an, de polițiștii locali, pentru proprietarii vehiculelor staționate neregulamentar sau abandonate pe domeniul public din Timișoara. Am semnat astăzi încă un teanc de procese-verbale de ridicare de pe domeniul public a vehiculelor al căror drum era, mai degrabă, spre fier vechi decât pe străzile municipiului. Mai exact, în acest an, au fost identificate 1429 de vehicule staționate neregulamentar și 238 erau mașini abandonate.
Suntem în deficit de locuri de parcare în Timișoara, iar orice spațiu folosit în acest scop trebuie câștigat, mai ales că, nu de puține ori, erau mașini în care se depozitau obiecte nefolosite sau rable care nu au fost mișcate din loc de ani de zile. Trebuie să curățăm domeniul public și să îl redăm circuitului de parcare. Mă bazez în continuare pe spiritul civic al timișorenilor, să sesizeze și anul viitor asemenea cazuri.
📞 𝐀𝐩𝐞𝐥𝐚𝐭̦𝐢 𝐥𝐚 𝐧𝐮𝐦𝐞𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧 𝟎𝟐𝟓𝟔.𝟗𝟔𝟖 𝐬𝐚𝐮 𝟎𝟐𝟓𝟔.𝟐𝟒𝟔.𝟏𝟏𝟐 𝐨𝐫𝐢 𝐥𝐚 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐬𝐚 𝐝𝐞 𝐞𝐦𝐚𝐢𝐥 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭@𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐚𝐥𝐨𝐜𝐭𝐦.𝐫𝐨, 𝐝𝐚𝐜𝐚̆ 𝐚𝐯𝐞𝐭̦𝐢 𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬̦𝐭𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐯𝐞𝐡𝐢𝐜𝐮𝐥𝐞 𝐚𝐛𝐚𝐧𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟔 𝐥𝐮𝐧𝐢.
Într-o postare viitoare, vă voi informa despre numărul de amenzi date de Poliția Locală în acest an
”, scrie pe pagina sa de Facebook, Cosmin Tabără.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *