Sorin Supuran îl contrazice pe primarul Nicolae Robu: Vaporașele sunt cu probleme

Sorin Supuran îl contrazice pe primarul Nicolae Robu: Vaporașele sunt cu probleme

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
vaporase

Acuzații grave făcute de fostul director al Societății de Transport Public din Timișoara, recent demis din funcție de colegii lui liberali din consiliul de administrație. Sorin Supuran susține, într-o postare publicată joi, 2 august, pe pagina de Facebook, că vaporașele ar avea mai multe probleme de ordin tehnic.

Anunțul entuziast al punerii în funcțiune a vaporaselor pe Bega ma obliga sa aduc în discuție starea acestora și eventualele probleme care pot apărea. Din toate informațiile pe care le-am primit, din discuțiile cu reprezentanți ai Primăriei și ai STPT am serioase semne de întrebare referitoare la starea tehnica a vapoarelor. Despre aceste aspecte voi mai vorbi și în viitor. Pana atunci, având în vedere ca astăzi reprezentanții constructorului vor fi prezenți la Timișoara ca și, foarte probabil, o comisie tehnica de la București, care va face verificările de rigoare, solicit public domnilor Chiș Culiță, Goia I,Buboi, Bitea, ca reprezentanți ai STPT, sa acționeze în consecință și sa se asigure ca aceste vaporașe întrunesc condițiile de navigare. Cer și directorului Marcel Nicola și șefului serviciului naval Simutiu sa acționeze în acest sens, cu buna credință și expertiza, pentru a evita eventuale prejudicii de orice fel“, a scris Sorin Supuran, pe Facebook.

Primarul Nicolae Robu a anunțat, miercuri seară, că Ministerul Transporturilor a eliberat autorizația de navigare pentru STPT, astfel încât vaporașele pot circula în mod legal pe Bega. De altfel, între 3 și 5 august, de Zilele Timișoarei, timișorenii sunt invitați să se plimbe gratuit cu vaporașele pe canal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *