Sorin Grindeanu și Alina Gorghiu o dau pe ceai de mușețel

Sorin Grindeanu și Alina Gorghiu o dau pe ceai de mușețel

- in Actualitate, National, Politica, Stiri
0

Vicepremierul PSD, Sorin Grindeanu a afirmat, duminică, la Prima TV, după ce vicepreşedintele PNL, Alina Gorghiu a recomandat să se bea ceai de muşeţel pentru ca PNL, PSD şi UDMR să nu se mai atace, că este ”o abordare corectă”. ”Avem foarte multe lucruri de făcut”, afirmă vicepremierul.

Sorin Grindeanu a fost întrebat ce părere are despre declaraţia Alinei Gorghiu care a recomandat să se bea ceai de muşetel pentru calmare, înainte de a se face declaraţii, şi a afirmat: ”Cred că este o abordare corectă, pentru că avem foarte multe lucruri de făcut”.

Grindeanu a menţionat, însă, că ceaiul de muşeţel nu este una dintre băuturile sale preferate.

În ceea ce priveşte bugetul pentru anul 2022, considerat una dintre priorităţile coaliţiei, Grindeanu a afirmat: ”Un buget (…) trebuie să se plieze pe Programul de guvernare adoptat de această coaliţie (…) Sigur că, în momentul în care avem două partide mari – cele mai mari din România, care, sub diverse forme, 30 de ani au fost adversari politici – cele două partide au viziuni diferite asupra priorităţilor care trebuie să se regăsească într-un buget”.

Vicepremierul a menţionat însă că se va găsi echilibrul necesar.

Sunt optimist că se va găsi puntea de dialog necesară, astfel încât să avem un buget al României (…) pentru anul 2022”, a adăugat Grindeanu.

Vicepreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a comentat, luni, atacurile reprezentanţilor PSD la adresa guvernării liberale, încă din primele zile ale noii guvernări de coaliţie, ea afirmând că le recomandă tuturor celor care merg la ministere, fie că vorbim de PNL, PSD sau UDMR să servească un ceai de muşeţel şi să răspundă cu calm.

Alina Gorghiu a mai spus că prioritatea actualei coaliţii trebuie să fie certificatul verde şi bugetul pe 2022.

Sursa: Știripesurse.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *