Sorin Grindeanu s-a întors în PSD

Sorin Grindeanu s-a întors în PSD

- in Locale, Politica, Stiri
0

Sorin Grindeanu s-a întors în PSD. Fostul premier candidează pentru funcția de președinte executiv al partidului.

Sâmbătă, 8 august, Sorin Grindeanu a primit în unanimitate susținerea Comitetului Executiv Județean al PSD Timiș pentru candidatura la alegerile naționale ale PSD.

Voi reintra în politică, nu am lipsit la nicio campanie din ultimii 20 de ani și tot ce-mi doresc este să redevenim echipa câștigătoare de la PSD Timiș. Am încredere în Alfred Simonis, în Eugen Dogariu, în Sebastian Răducanu, în Călin Dobra și în Voichița Lăzureanu, care știu că va face o figură excelentă în aceste alegeri, cât și în toți ceilalți candidați. Trebuie să redevenim principala forță politică și vă anunț acum că voi candida pentru funcția de președinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu”, le-a transmis astăzi Sorin Grindeanu celor prezenți la întâlnirea online. 

Este prima dată când cineva din Timiș candidează cu șanse clare la o funcție atât de importantă la nivel național. Prin Sorin avem certitudinea că Bucureștiul va înțelege că în Banat și Ardeal politica se face altfel, că trebuie să ne recalibrăm mesajul și să facem lucrurile diferit. Sorine, cu tine acolo am convingerea că lucrurile vor fi așa”, a susținut Alfred Simonis, președintele PSD Timiș.

Sâmbătă, 8 august,  Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu echipa de campanie a PSD Timișoara și cu candidata la Primăria Timișoara, Voichița Lăzureanu, prima femeie din PSD Timiș nominalizată pentru această funcție și cu o șansă reală la victorie.

Tot sâmbătă, în Comitetului Executiv Județean al PSD Timiș au fost votați candidații pentru funcțiile de primar din majoritatea localităților din județ.

Sorin Grindeanu a fost ales președintele Consiliului Județean Timiș în 2016. După jumătate de an a renunțat la această funcție pentru cea de premier a României, iar în iunie 2017, Guvernul Grindeanu a fost demis prin moțiune de cenzură și a fost exclus din PSD. Apoi a fost numit președintele ANCOM. Va trebui să renunțe la această funcție pentru a deveni membru de partid.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *