Sorin Grindeanu optimist în Piața Victoriei: „PSD va câștiga alegerile!”

Sorin Grindeanu optimist în Piața Victoriei: „PSD va câștiga alegerile!”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

PSD a lipit primele afișe electorale în Piața Victoriei din Timișoara, imediat după miezul nopții, marcând startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Social-democrații au fost singurii care au fost prezenți cu toți candidații eligibili la alegerile parlamentare în Piața Victoriei din Timișoara, la miezul nopții. În cel mai negru scenariu în Timiș, PSD va obține doi deputați: Sorin Grindeanu și Alfred Simonis și un senator, Eugen Dogariu.

Fostul premier al României, Sorin Grindeanu a dat dovadă de un optimism debordant în  noaptea de joi spre vineri. A criticat Guvernul PNL și le-a promis liberalilor că vor plăti pentru modul defectuos în care conduc țara. „Este începutul unei campanii electorale speciale, desfășurate în condiții speciale, o campanie aflată sub semnul pandemiei care ne afectează pe toți. Asistăm în aceste săptămâni la tot felul de decizii ale puterii, ale Guvernului PNL care fac totul, mai puțin să se bată cu pandemia, pentru o mână de voturi. Nu contează câți oameni sunt în spitale, nu contează că dacă se menține acest ritm de creștere ATI se va bloca într-o săptămână -10 zile, la nivel național. Contează alegerile așa cum am văzut și în sera asta prin declarațiile făcute de președintele Iohannis la ședința de guvern. De fapt Ludovic Orban l-a chemat azi pe președintele Iohannis ca să prezideze eșecul Guvernului PNL. Asta s-a întâmplat, asta au văzut toți românii astăzi. Din păcate pentru noi toți vom desfășura campania în aceste condiții. Asta nu înseamană că PSD nu e pregătit să câștige alegerile. Și le vom câștiga și îi vom face pe cei de la PNL să plătească pentru modul în care gestionează țara de 1 an de zile. Pornim în această campanie cu toată încrederea pentru că PSD va câștiga alegerile”, a declarat Sorin Grindeanu, cel ce deschide lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților.

Liderul PSD Timiș, Alfred Simonis a vorbit despre echipa PSD, o echipă legată nu doar prin buletin de spiritul Timișoarei și al județului Timiș

PSD Timiș propune timișenilor o echipă de oameni care nu doar că sunt cu buletinul în Timișoara sau în Timiș, dar sunt legați și sufletește, emoțional de acest oraș. De spiritul acestui oraș și județ. Ne propunem să facem o campanie care va fi atipică, dar în care vom încerca să protejăm oamenii cu care vom discuta și ne punem spreranța că acești oameni pe care i-am propus vor reuși să implementeze  multe proiecte pentru acest județ, pentru că dincolo de apartenența la județul Timiș e important ca cei care sunt trimis acolo să fie factori de decizie, oameni influenți în capitală pentru a se putea bate cu succes pentru proiectele județului Timiș”, a spus Alfred Simonis, președintele PSD Timiș și al doilea loc pe lista pentru deputați.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *