Sorin Grindeanu nu-și uită niciodată prietenii… Taropa revine după ce a ratat aeroportul Timișoara

Sorin Grindeanu nu-și uită niciodată prietenii… Taropa revine după ce a ratat aeroportul Timișoara

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Lucian Taropa, fost consilier local PSD, a fost numit membru provizoriu în Consiliul de Administrație al Autorităţii Aeronautice Civile. Taropa este unul dintre prietenii ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu și chiar se zvonea că ar putea ajunge directorul Aeroportului Internațional Timișoara.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, l-a numit pe Lucian Taropa în funcţia de membru provizoriu în Consiliul de dministraţie al Autorităţii Aeronautice Civile. Taropa este fostul director administrativ al aeroportului din Timişoara, schimbat în 2020 Dorel Grădinaru, fostul director general al aeroportului din Timişoara. Grădinaru a fost și el schimbat la finalul anului trecut de Grindeanu.

În primul rând este o numire temporară, provizorie. Apoi, este vorba de un om cu experienţă în aviaţie”, a declarat Sorin Grindeanu pentru G4media.ro.

În 2012, Lucian Taropa a devenit consilier local la Timişoara din partea PP-DD, apoi a trecut la PSD, în 2014. În 2013, el a devenit şi director de marketing la aeroportul din Timişoara. În 2017, după ce Sorin Grindeanu a devenit premierul României, Lucian Taropa a fost numit în funcția de membru provizoriu în Consiliul de Administraţie al Administraţiei Canalelor Navigabile SA Constanța şi în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transport Feroviar de Marfă “CFR Marfă” SA. Soțiile celor doi, Taropa și Grindeanu sunt asociate în cadrul unei firme.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *