Sorin Grindeanu, al doilea om din PSD. Fostul premier a fost ales prim-vicepreședinte al partidului

Sorin Grindeanu, al doilea om din PSD. Fostul premier a fost ales prim-vicepreședinte al partidului

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Timișoreanul Sorin Grindeanu este, începând de sâmbătă, al doilea om din PSD. Fostul premier a devenit prim-vicepreședinte al PSD și astfel este mâna dreapta a lui Marcel Ciolacu, noul președinte al partidului.

În cadrul discursului susținut în timpul congresului PSD, Sorin Grindeanu a promis că va respecta legea și că va demisiona de la conducerea ANCOM în cursul lunii septembrie.

De asemenea, noul prim-vicepreședinte al PSD a ținut să-i critice pe parlamentarii și primarii care au plecat la alte partide, afirmând despre ei că sunt lași.

E timpul să arătăm că PSD nu şi-a pierdut prestigiul, că are cei mai buni oameni care să conducă România, să arătăm că PSD este cel mai bine pregătit partid să conducă ţara, deopotrivă în administraţia locală, cât şi în administraţia centrală. Urmează alegerile locale, avem cei mai buni primari, altfel nu s-ar chinui atât să-i fure de la noi. Cine pleacă acum, că e parlamentar sau ales local, niciodată nu va mai fi un om politic respectat. Laşii nu au ce căuta în viaţa publică şi în mod clar nu au ce căuta în PSD. Aici sunt oameni care au rezistat şi în perioade grele, sunt oameni care nu se apleacă la mâna de arginţi din bugetul statului, aruncaţi de Ludovic Orban”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu conduce ANCOM din octombrie 2017, fiind propus pentru această funcție de către fostul premier Mihai Tudose.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *