Șomerii din Timiș au șansa să se recalifice. Ce trebuie să facă

Șomerii din Timiș au șansa să se recalifice. Ce trebuie să facă

- in Locale, Social, Stiri
0

Șomerii din Timiș care doresc o recalificare au acum o șansă! Fundația Școala de Afaceri și Meserii din Timișoara, în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș, face înscrieri pentru seriile de programe de formare profesională care încep în luna octombrie. Cusurile sunt autorizate de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC).

Meseriile sunt: lucrător finisor pentru construcții (Curs organizat în parteneriat cu AJOFM Timiş); electrician exploatare medie și joasă tensiune (Curs organizat în parteneriat cu AJOFM Timiş); frizer – coafor – manichiurist – pedichiurist; maseur; manager proiect; lucrator in confectiipiele si inlocuitori. Cursurile au o durată cuprinsă intre 4 și 20 săptămâni, se adresează șomerilor indemnizați și neindemnizați pentru care sunt gratuite.

Cei interesați se pot adresa la AJOFM Timiș, tel. 0721-521409 sau la Școalade Afacerii și Meserii tel. 0256-483144. De asemenea se fac înscrieri pentru cursurile teoretice de pregătire pentru sesiunea din toamna 2018 si primavara 2019 a examenului de autorizare A.N.R.E  a electricienilor și specialiștior în domeniul electric. Școala organizează și alte cursuri de calificare, perfecționare și specializare la solicitarea agenților economici.

Gh. M.