Solutie temporara pentru fluidizarea traficului din nodul rutier Margina de pe autostrada A1

Solutie temporara pentru fluidizarea traficului din nodul rutier Margina de pe autostrada A1

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri, Utile
0

Anunț important pentru șoferi făcut de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara. Reprezentanții instituției informează că pentru fluidizarea traficului rutier din nodul rutier Margina de pe autostrada A1, s-a instituit o soluție temporară de trafic în sensul giratoriu de pe DN 68A.

Astfel, breteaua de acces pe autostrada A1 pe direcția București va fi folosită, începând de astăzi, de la ora 14.00, ca acces temporar spre Timișoara, iar ca punct de întoarcere este stabilită o zonă din autostrada A1, aferentă nodului rutier Margina. Circulația transporturilor agabaritice se va desfășura pe varianta anterioară a traseului.

Decizia a fost luată după finalizarea lucrărilor de pe sectorul DN 68A Margina – Holdea. În nodul rutier Margina conexiune cu DN 68A, în condiții de trafic intens, se suprapuneau fluxurile de trafic, ceea ce crea coloane de autovehicule atât pe autostrada A1, cât și pe DN 68A. Prin eliminarea împletirii fluxurilor de circulație din sensul giratoriu menționat, se elimină ambuteiajele de pe cele două artere principale de circulație”, a transmis DRDP Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *