Solidaritate pentru viaţă, la Timişoara! 52 de voluntari, angajați ai Aquatim, au donat 22 de litri de sânge

Solidaritate pentru viaţă, la Timişoara! 52 de voluntari, angajați ai Aquatim, au donat 22 de litri de sânge

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

52 de voluntari,  angajați ai Aquatim, au donat 22 de litri de sânge, în cadrul unei campanii organizate de societatea de apă și canalizare, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Timişoara.

Acțiunea, care s-a desfășurat în perioada 22-23 noiembrie, la unul din punctele de lucru ale societății, este a doua de acest fel organizată de Aquatim, ca răspuns la numeroasele semnale pozitive primite de la donatori.

Medicul Cristina Nica, inițiatoarea campaniei, spune că „sufletul acestei acțiuni sunt donatorii, colegii noștri care au făcut acest gest mare anul trecut și care mi-au reamintit cu fiecare ocazie dorința și disponibilitatea dumnealor de a se implica și pe termen lung. Funcționează și puterea exemplului, așa că anul acesta am avut mai mulți voluntari decât în anul precedent, precum și mai multe persoane implicate în partea organizatorică”.

Donatorii Aquatim au fost supravegheați îndeaproape de medicul Cristina Nica și de personalul specializat al centrului mobil de transfuzii, iar atmosfera a fost una relaxată și de solidaritate.

Gh. M.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *