Șoferul din Timișoara care și-a lăsat prietenii să ardă de vii în mașină, arestat preventiv: tânărul fumase marijuana

Șoferul din Timișoara care și-a lăsat prietenii să ardă de vii în mașină, arestat preventiv: tânărul fumase marijuana

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
accident rutierSange

Noi detalii ies la iveală în cazul accidentului care a avut loc, duminică seara, pe un drum din județul Timiș, când doi tineri, o fată și un băiat, au ars de vii în mașina. Șoferul mașinii, care a fugit de la locul accidentului împreună cu iubita lui, aflată pe scaunul din dreapta, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de ucidere din culpă prin care s-a cauzat moartea a două persoane, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive și părăsirea locului accidentului.

Accidentul rutier s-a produs, duminică seara, în jurul orei 21.40, pe drumul din localitatea Fibiș, județul Timiș. “În timp ce conducea autoturismul marca Audi dinspre localitatea Mașloc spre localitatea Fibiș, inculpatul Dan Ioan Tudor ar fi intrat în depășirea unui autoturism marca BMW, iar după o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă în partea stângă a sensului de mers, intrând în șanțul de colectare a apei și lovind o bancă, din care autoturismul ar fi fost proiectat într-un copac, apoi într-un alt copac aflat în apropiere”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

În urma impactului violent, mașina a luat foc, arzând în proporție de 80%. Șoferul și iubita sa, rănită ușor, au reușit să iasă din mașină și au fugit de la locul producerii accidentului. Cei doi prieteni ai săi, o fată de 16 ani și un băiat de 19 ani, aflați pe bancheta din spate, nu au putut ieși, corpurile acestora fiind găsite carbonizate după stingerea incendiului. Polițiștii au stabilit că șoferul mașinii fumase marijuana.

“După producerea evenimentului rutier, inculpatul Dan Ioan Tudor a părăsit locul accidentului, fiind identificat de organele de poliție după aproximativ două ore, când a fost condus la unitatea medicală pentru prelevarea probelor biologice, rezultatul examenului toxicologic preliminar efectuat cu teste imunometrice pe mostra de urină fiind pozitiv pentru marijuana. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”, se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *