Șoferiță amendată și lăsată fără permis de conducere, după ce a rămas blocată cu mașina între bariere la o trecere de cale ferată

Șoferiță amendată și lăsată fără permis de conducere, după ce a rămas blocată cu mașina între bariere la o trecere de cale ferată

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

O șoferiță s-a ales cu o amendă și a rămas și fără permis de conducere pentru pentru următoarele 120 de zile, după ce a ignorat semnalele acustice și luminoase care anunțau apropierea unui tren și a rămas blocată între bariere.

Totul s-a întâmplat luni, 8 aprilie, în jurul orei 16:00, în județul Arad.

La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 16:00, o femeie de 54 de ani, din Vladimirescu, a condus un autoturism pe Calea Șiriei, în direcția Horia. Ajungând la trecerea la nivel cu calea ferată, nu a respectat semnalele acustice și luminoase care anunțau apropierea unui tren, angajându-se în traversarea șinelor de tren. În timpul traversării, autoturismul a fost surprins și a rămas blocat între bariere, până la trecerea trenului și ridicarea acestora. Incidentul nu s-a soldat cu avarii sau victime, nefiind afectată nici circulația feroviară. Polițiștii Serviciului Rutier, care desfășurau activități în zonă, au supravegheat zona și au luat toate măsurile pentru evitarea pericolelor“, a transmis IPJ Arad.

Ulterior, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *