Șoferi drogați prinși la volan pe străzile din Timișoara

Șoferi drogați prinși la volan pe străzile din Timișoara

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Dosare penale pentru patru șoferi care au fost prinși drogați la volan pe străzile din Timișoara. Unul dintre ei avea și un plic cu substanțe la el.

Polițiștii rutieriști au depistat, joi, pe strada Popa Șapcă doi tineri de 30 și 31 de ani, care se aflau la volanul mașinilor sub influența drogurilor. În urma testării cu aparatul drugtest, în cazul celui de 30 de ani au rezultat valori pozitive la cocaină și THC, iar în cazul celui de 31 de ani a rezultat o valoare pozitivă la THC. De asemenea, asupra tânărului de 30 de ani a fost găsit un plic ce conținea substanțe ce par a face parte din categoria celor psihoactive.

Tot joi, pe strada Sf. Ioan a fost depistat un bărbat de 36 de ani, care se afla la volanul unei mașini sub influența drogurilor. În urma testării cu aparatul drugtest,  au rezultat valori pozitive la cocaină și THC.

Pe strada Măcinului a fost depistat un tânăr de 33 de ani, care se afla la volanul unei mașini sub influența drogurilor. În urma testării cu aparatul drugtest,  a rezultat o valoare pozitivă la metamfetamină.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *