Șoferi băuți și drogați prinși la volan pe drumurile din Timiș

Șoferi băuți și drogați prinși la volan pe drumurile din Timiș

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Dosare penale pentru trei șoferi din Timiș, după ce doi au fost prinși băuți și unul drogat la volan.

Pe străzile din Lugoj au fost depistați doi șoferi care se aflau sub influența băuturilor alcoolice și substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul din dotare, pentru un bărbat de 46 de ani , a rezultat o valoare 0,98 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

În cazul unui alt bărbat, în vârstă de 31 de ani , care a fost testat cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise“, spun reprezentanții IPJ Timiș. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

În localitatea Herendești, a fost depistat un alt bărbat de 37 de ani, care se afla la volanul unui autovehicul, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul din dotare, a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *