Şoferi băuţi la volan, prinşi de poliţişti

Şoferi băuţi la volan, prinşi de poliţişti

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii din Băile Herculane au oprit pentru control un autoturism care se deplasa de D.N.6, în afara localității Mehadia.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto în vârstă de 26 de ani, din Mehedinți, a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Orșova pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

Tot în data de 3 decembrie, în jurul orei 03.00, aflându-se în serviciul de patrulare, un echipaj de ordine publică al poliției din Moldova-Nouă a observat pe D.N.57, la km 103, un autoturism avariat, ieșit în afara părții carosabile, lângă care se aflau două persoane.

Polițiștii i-au legitimat pe cei doi iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 37 de ani, din Mehedinți, ar fi condus autoturismul. Având în vedere că acesta emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *