Șofer prins cu 215 km/h pe A1. S-a ales cu o amendă și a rămas fără permis de conducere 120 de zile

Șofer prins cu 215 km/h pe A1. S-a ales cu o amendă și a rămas fără permis de conducere 120 de zile

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac au desfășurat, în acest weekend, mai multe acțiuni “fulger” pe Autostrada A1, pe tronsonul Margina-Nădlac.

În cadrul activităților, au fost aplicate 125 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 61.000 de lei, dintre care 92 pentru depășirea vitezei legale și 17 pentru depășirea timpilor de odihnă. Au fost reținute 56 de permise de conducere, dintre care 54 pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare pe autostradă, și 2 pentru mers înapoi”, spun reprezentanții poliției.

Un bărbat de 40 de ani, din județul Timiș, a fost prins de polițiști în timp ce conducea mașina cu viteza de 215 km./h., depășind cu 115 km./h. viteza maximă admisă.

Un alt bărbat de 37 de ani, din județul Timiș, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având viteza de 202 km./h., depășind cu 72 km./h. viteza maximă admisă.

Cei doi șoferi au fost sancționați, fiecare, cu amendă în valoare de 1.305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Acțiunile de monitorizare a vitezei pe Autostrada A1 se desfășoară permanent, pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *