Șofer drogat și fără permis de conducere prins la volan pe o stradă din Lugoj

Șofer drogat și fără permis de conducere prins la volan pe o stradă din Lugoj

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii rutieriști din Lugoj au oprit duminică noaptea, în jurul orei 01:25, pentru control pe strada Ion Huniade, o mașină condusă de către un tânăr de 26 ani.

Întrucât conducătorul autoturismului avea un comportament agitat și confuz, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul Drugtest. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o Spitalul Municipal Lugoj, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule“, spun reprezentanții IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au procedat la reținerea tânărului pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere, și conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Foto: arhivă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *