Șofer de 74 de ani reținut 24 de ore, după ce s-a urcat beat la volan și a provocat două accidente în câteva ore

Șofer de 74 de ani reținut 24 de ore, după ce s-a urcat beat la volan și a provocat două accidente în câteva ore

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii rutieriști din Timișoara au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 74 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, precum și conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat, implicat în 2 accidente soldate cu pagube materiale.

Miercuri, 29 mai, în jurul orei 14:05, polițiștii rutieriști au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Gheorghe Lazăr ar fi avut loc un accident cu pagube materiale.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, în vârstă de 74 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice“, a transmis IPJ Timiș.

Ulterior, tot miercuri, în jurul orei 18:00, polițiștii rutieriști au fost sesizați din nou cu privire la faptul că, pe strada Timiș ar fi avut loc un alt accident cu pagube materiale.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat același bărbat, în vârstă de 74 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului, a rezultat faptul că acesta avea o îmbibație alcoolică de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a mai transmis IPJ Timiș.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, precum si conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraș – Severin.

Foto: arhivă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *