Social-democrații din Timișoara mobilizați să strângă semnături pentru Ponta. Vezi care este target-ul impus de la centru!

Social-democrații din Timișoara mobilizați să strângă semnături pentru Ponta. Vezi care este target-ul impus de la centru!

- in Locale, Politica, Recomandari
0

Mobilizare generală la PSD Timișoara pentru adunarea de semnături în vederea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale. În cadrul Biroului Permanent Municipal al PSD Timișoara de joi, pesediștii au fost informați și de traget-ul stabilit pentru capitala Banatului.

Este vorba despre adunarea a 20.000 de semnături, obiectiv perfect realizabil conform președintelui PSD Timișoara, Sorin Grindeanu. Deputatul social-democrat s-a amuzat copios când a auzit că mașinăria de zvonistică îi vede pe pesediștii de Timiș ca adunând semnături pentru candidatura lui… Călin Popescu Tăriceanu.

“Noi să adunăm semnături pentru Tăriceanu… Păi ce treabă avem noi cu Tăriceanu? Avem target să strângem 20.000 de semnături pe Timișoara pentru Ponta, semnături pe care le vom strânge. Eu vreau ca Victor Ponta să câștige. Nu vreau să câștige nici Tăriceanu, nici Udrea nici politrucul de Iohannis”, ne-a declarat președintele PSD Timișoara, Sorin Grindeanu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *