ȘOCANT Un tânăr de 14 ani a murit, iar un altul de 21 ani se zbate între viață și moarte, după ce s-au aruncat în râul Timiș

ȘOCANT Un tânăr de 14 ani a murit, iar un altul de 21 ani se zbate între viață și moarte, după ce s-au aruncat în râul Timiș

- in Eveniment, Slider
0
barca salvare

Dramă într-o familie din vestul țării. Trupul unui băiat de 14 ani este de negăsit, după ce aseară s-a aruncat în râul Timiș ca să se răcorească și nu a mai ieșit. Acesta era însoțit de un alt tânăr în vârstă de 21 ani care a fost găsit și scos din apă la timp de echipajele de salvare, iar acum se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean Timișoara.

Pompierii din cadrul ISU Timiș au fost anunțați, ieri, referitor la două persoane posibil înecate în râul Timiș, în zona Ștrandului din Lugoj. La locul intervenției s-au deplasat de urgență echipaje de căutare – salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj și echipaje medicale, ulterior acestea au fost suplimentate cu personal din Timișoara și Buziaș, printre aceștia acționând și scafandrii din cadrul ISU Timiș și SALVO Timișoara.

Căutările au început în jurul orei 18.30, când a fost găsită prima victimă, un băiat în vârstă de 21 de ani, căueia i s-a acordat primul ajutor medical, fiind transportat, în stare gravă, la Timișoara.

“Pe timpul nopții s-au continuat căutările cu 33 subofițeri, un ofițer și șapte bărci, iar în momentul de față la locul intervenției se află 15 subofițeri, un ofițer, șase bărci și echipajul de scafandri, aceștia continuând căutările, până la găsirea celei de-a doua victime, un tânăr de aproximativ 14 ani”, transmit reprezentanții ISU Banat.