ȘOCANT O timișoreancă a vrut să-și omoare fratele și l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit

ȘOCANT O timișoreancă a vrut să-și omoare fratele și l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

O femeie din Timișoara a ajuns după gratii după ce a vrut să-și omoare fratele. Scenele șocante s-au petrecut, în urmă cu trei zile, în locuința femeii din oraș.

Potrivit anchetatorilor, între timișoreancă și soțul acesteia, pe de o parte, și doi frați ai femeii a izbucnit un conflict, iar de la jigniri la agresiunea fizică a mai fost un singur pas. La un moment dat, în timpul scandalului, femeia a luat un cuțit și i-a aplicat unuia dintre frați mai multe lovituri în zona spatelui, din cauza cărora ar fi putut să moară.

În urmă cu două zile, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus punerea în mișcare a urmării penale față de femeie, pentru tentativă de omor comisă asupra unui membru al familiei. De asemenea, timișoreanca a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat că în seara zilei de 22.01.2017, în jurul orelor 2215, în imobilul în care locuiește inculpata Boroș Steliana Dumitra, situat în municipiul Timișoara, între inculpată și soțul acesteia, pe de o parte, și doi frați ai inculpatei, pe de altă parte, a avut loc un conflict fizic, iar în timpul acestui conflict inculpata Boroș Steliana Dumitra i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuțit în zona spatelui fratelui său A. C., lovituri în urma cărora victimei A. C. i-au fost cauzate multiple plăgi înjunghiate, leziuni traumatice ce au pus viaţa victimei în primejdie.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.