ȘOCANT O fată din Timișoara este bătută și scuipată de două tinere de etnie romă. De ce au au fost exmatriculate VIDEO

ȘOCANT O fată din Timișoara este bătută și scuipată de două tinere de etnie romă. De ce au au fost exmatriculate VIDEO

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
bataie

Scuipată, trasă de păr și lovită peste față cu putere. De un astfel de tratament a avut parte o fată din Timișoara, care a fost agresată fără milă de două fete gemene, de etnie romă.

Incidentul revoltător s-a petrecut în luna iunie a acestui an, dar filmulețul cu bătaia a fost postat pe Facebook abia astăzi. După ce a fost făcut public, videoclipul a devenit viral, fiind distribuit de mii de ori.

În imagini se poate observa cum două gemene pun o fată la pământ și o lovesc cu brutalitate peste față și o trag de păr cu putere. Ba mai mult, la un moment dat, una dintre agresoare o scuipă și îi cere să-i pupe picioarele. “Cine e șefa ta?”, îi spune una din gemene victimei.

Din discuțiile care se aud pe filmare reiese faptul că tânăra este bătută în Parcul Botanic din Timișoara de cele două gemene care doresc să se răzbune pe ea, după ce una dintre acestea fusese la rândul său bătută.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, cele două gemene au fost eleve ale Colegiului “Emanuil Ungureanu”, dar au fost exmatriculate în vara acestui an, la sfârșit de an școlar, din cauza comportamentului, dar și pentru că au strâns foarte multe absențe.

Cele două gemene sunt de etnie romă și locuiesc într-o comună din județul Timiș.

Foto: Adevărul

Filmulețul în care tânăra este bătută în Parcul Botanic poate fi vizionat AICI!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *