ŞOCANT! O asistentă medicală din vestul ţării a adus pe lume o fetiţă în noaptea de Revelion pe care a lăsat-o să moară de frig într-un container

ŞOCANT! O asistentă medicală din vestul ţării a adus pe lume o fetiţă în noaptea de Revelion pe care a lăsat-o să moară de frig într-un container

- in Eveniment, Locale, Stiri
0
bebelus

Caz şocant în vestul ţării! O femeie de 30 ani, asistentă medicală la spitalul din Petroşani, a adus pe lume o fetiţă chiar în noaptea de Revelion. Fără niciun fel de remuşcare, femeia a aruncat-o la un container, iar bebeluşul a murit de frig. Acum, aceasta riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare.

Poliţiştii hunedoreni au fost sesizaţi telefonic în data de 1 ianuarie de către un locuitor din Petroşani cu privire la faptul că într-un container de gunoi din oraş se află cadavrul unui nou-născut. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Petroşani, iar în urma efectuării autopsiei s-a stabilit că fetiţa a murit în urma unei insuficienţe cardio-respiratorii acute consecutive hipotermiei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii hunedoreni au găsit-o pe mama fetiţei, o femeie în vârstă de 30 ani. Astfel, s-a stabilit că aceasta, în noaptea de Revelion, fiind singură acasă, a născut bebeluşul pe care l-a aruncat în containerul de gunoi din apropierea blocului în care locuieşte.

Femeia criminală este cercetată sub aspectul săvârşirii faptei de omor calificat, fiind reţinută pe o durată de 24 de ore, urmând a fi prezentată Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *